Bouwstofzuigers

Bouwstofzuigers zijn speciaal ontworpen om stof en afval op te zuigen tijdens het werken aan bouwprojecten. Ze zijn beschikbaar in verschillende maten en vormen, afhankelijk van het type werk dat je wilt doen.

Sommige zuigers zijn beter geschikt voor het opzuigen van fijn stof, terwijl andere beter zijn voor het opzuigen van grovere stofsoorten. Het is ook belangrijk om rekening te houden met het vermogen van de zuiger en de capaciteit van de opvangbak.

Daarnaast zijn er verschillende stofklasse's (beschermklasse's) waar de stofzuigers op zijn ingedeeld. Deze stofklasse's zijn:

  • Stofklasse L: omvat huisstof en stoffen zoals zand, pleister en krijt. Deze soorten stof kunnen bijvoorbeeld ontstaan bij het schoonmaken van een gebouw.
  • Stofklasse M: is de middelste categorie met een risico op gezondheidsschade en omvat hout, metaalstof en boorgruis. Deze soorten stof komen voor bij timmerwerk, metaalbewerking, diamantboren en sleuvenzagen.
  • Stofklasse H: verwijst naar het hoogste risiconiveau voor stof. Deze stofklasse omvat stoffen die zeer gevaarlijk zijn voor de gezondheid en kankerverwekkend kunnen zijn, zoals asbest.

Maak gebruik van de zoekfilters om de geschikte bouwstofzuiger te vinden.

Gerelateerde categoriën:

Stofzuigerzakken, Stofzuigerfilters, pompen, dompelpompen, Stofvrij werken

Producten 1-27 van 62

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina