Levertijd en verzending

Vertraging PostNL

Door de sluiting van alle niet-essentiële winkels is er een enorme drukte ontstaan bij PostNL en alle andere vervoerders. Hierdoor zijn een aantal maatregelen genomen die voor vertraging kunnen zorgen bij het leveren van uw pakketten. PostNL heeft een maximum ingesteld voor het aantal pakketten dat zij per dag kunnen verwerken. Hierdoor is het helaas niet altijd mogelijk om een pakket dezelfde dag nog te verzenden. Simpelweg omdat er geen verzendlabels meer kunnen worden aangemaakt. Uiteraard doen wij ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te verzenden. Uw pakket zal klaar gezet worden voor verzending en de eerst volgende dag worden verzonden. Onze excuses voor het ongemakt.

Zodra uw pakket is ontvangen door PostNL ontvangt u een e-mail met daarin de track and trace code. Houdt deze pagina goed in de gaten en volg uw pakket via de PostNL app. 

Sluiting PostNL punten

Doordat veel kleinere PostNL punten enkel open mochten om als afhaalpunt te fungeren, hebben veel van deze PostNL punten besloten toch dicht te gaan. Dit heeft uiteraard gevolgen voor het afhalen van uw pakket. Tijdens het afrekenen kunt u zelf een PostNL punt kiezen. Deze lijst wordt dagelijks bijgewerkt, zodat alleen PostNL punten worden getoond die geopend zijn. 

Via de website van PostNL kunt u alle maatregelen bekijken.

Wanneer wordt mijn bestelling geleverd?

Bij al onze producten staat een indicatie van de verzendtijd. Indien u op werkdagen voor 17:00 uur een product besteld dat voorradig is, dan verzenden wij hem dezelfde dag nog. Afhankelijk van de vervoerder heeft u hem dan de volgende dag in huis. Ook op zaterdag!

Wat zijn de verzendkosten?

Bij THS Tools betaalt u geen verzendkosten wanneer uw bestelling boven de € 50, - is. Wanneer u hieronder zit zijn de verzendkosten € 6,95 inclusief BTW. Voor verzending naar België Geldt een toeslag van 1 euro.

Kan ik mijn bestelling ook afhalen op een afhaalpunt?

U kunt uw bestelling ook laten afleveren op een PostNL locatie. Daarnaast kunt u er natuurlijk voor kiezen om uw bestelling af te halen in onze winkel in Groningen.

Coronamaatregelen bij bezorging

Door de toegenomen drukte bij PostNL kan het zijn dat pakketten langer onderweg zijn dan gebruikelijk.

Verzenden jullie ook naar België of Duitsland?

Jazeker! Wij verzenden onze producten niet alleen binnen Nederland, maar ook naar België. En bestelt u voor 17:00 uur? Dan heeft u het vaak de volgende dag al in huis! (mits voorradig). Ook naar Duitsland is verzending mogelijk.