Trilplaten

Husqvarna is een bedrijf dat verschillende soorten trilplaten produceert, die worden gebruikt voor het verdichten van verschillende soorten grond, zoals zand, grind, asfalt en beton. De trilplaten van Husqvarna zijn ontworpen voor gebruik in verschillende toepassingen, zoals in de bouw, de wegenbouw, landschapsarchitectuur en het bestraten van oppervlakken.

De trilplaten van Husqvarna zijn ontworpen met verschillende kenmerken en specificaties, zoals een hoge werksnelheid, een robuuste constructie, en verschillende trilfrequenties en krachten om de verdichting van de grond te optimaliseren. Husqvarna trilplaten worden aangedreven door verschillende soorten motoren, waaronder benzine- en dieselmotoren, en sommige modellen zijn uitgerust met een elektrische motor.

Husqvarna trilplaten zijn verkrijgbaar in verschillende maten en gewichten, afhankelijk van de toepassing en het type grond dat wordt verdicht.

Wij zijn een officiële Husqvarna Construction dealer en kunnen u vrijblijvend een demo aanbieden van deze machine, zo weet u wat u kunt verwachten.

Teveel keuze? Onze keuzehulp helpt je kiezen

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina