Morgen vanaf 7:30 uur bereikbaar

        

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk

Klantenscore 9,0 / 10

Privacy- cookieverklaring THS Tools

19 mei 2018

Je privacy is voor THS Tools van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet. Dit betekent dat je gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij THS Tools allemaal doen met informatie die we over jou te weten komen via onze website www.thstools.nl. Als je vragen hebt, of wilt weten wat we precies van jou bijhouden, neem dan contact met ons op.

Statistieken en profilering

Wij houden anonieme statistieken bij over het gebruik van onze website. Bijvoorbeeld met Google Analytics. Met deze statistieken verbeteren we onze online website om zo alleen nog relevante informatie te laten zien of de gebruiksvriendelijkheid van onze website te verbeteren. Denk aan het verbeteren van de mobiele versie van onze website of het beter vindbaar maken van artikelen die vaak gelezen worden.

Naast anonieme statistieken verzamelen wij ook persoonsgegevens. Dat doen we uitsluitend met jouw toestemming. Wij kunnen deze gegevens met elkaar combineren om meer over jou te weten te komen. Uiteraard zullen wij je privacy te allen tijde respecteren. Wil je niet dat wij deze gegevens gebruiken, dan kun je dit altijd aan ons melden.

Welke informatie verzamelen wij?

We verzamelen de volgende persoonsgegevens: je naw gegevens, telefoonnummer, e-mailadres, naam van jouw organisatie, je bestelde producten. We slaan deze gegevens op ten behoeve van het opstellen van gerichte aanbiedingen en offertes. Deze gegevens worden pas verzameld wanneer jij een van de formulieren op onze website invult en verstuurt. Wij bewaren deze informatie voor minimaal één jaar. Tenzij je ons verzoekt om deze gegevens te verwijderen.


Marketing uitingen

Wij vertellen je graag meer over onze producten en diensten. Wij delen deze informatie per e-mail en/of telefonisch. We houden hiervoor bij wat je eerder bij ons hebt aangekocht zodat we jou niet onnodig lastigvallen met informatie die je niet interessant vindt. Je kunt op ieder moment bezwaar maken tegen deze reclame. Je kunt je hiervoor afmelden via de afmeldlink in de e-mails die je van ons ontvangt. Je kunt dit ook aangeven als je wordt gebeld.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen

Wij verstrekken je persoonsgegevens niet aan derde partijen zonder jouw expliciete toestemming, tenzij dat nodig is om onze dienst uit te voeren of als wij daartoe wettelijk verplicht zijn (bijvoorbeeld als de politie dat eist bij een vermoeden van een misdrijf).
Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus je persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om jou te kunnen leveren wat je op onze website hebt aangevraagd. Denk aan een marketing bedrijf die ons helpt met website verbeteren, advertenties maken of e-mails sturen. Deze bedrijven zijn verplicht om jouw gegevens vertrouwelijk te behandelen. Wij maken met deze bedrijven afspraken omtrent verwerking van persoonsgegevens. Deze afspraken worden vastgelegd in een zogenaamde bewerkersovereenkomst.

Op onze website kunnen wij mogelijk gebruik maken van social media buttons zodat bezoekers van onze website onze content makkelijk kunnen delen via social media. Het gaat om de volgende social media platforms:
• Facebook
• Linkedin
• Google Plus
• Youtube
• Twitter
Deze social media websites kunnen jouw persoonsgegevens verzamelen door middel van social media buttons. Wij adviseren je om de privacyverklaring van de respectievelijke social media platforms door te nemen. Daarin lees je hoe zij omgaan met jouw privacy.

Bewaartermijn:

Wij bewaren je persoonsgegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer je ons verzoekt om jouw persoonsgegevens te verwijderen zullen wij deze gegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit ons database verwijderen.

Cookies

Onze online dienst gebruikt cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat je die niet steeds hoeft in te vullen. Maar we kunnen er ook mee zien dat je ons weer bezoekt. We bewaren de cookies niet langer dan wettelijk voorgeschreven en strikt noodzakelijk voor de uitvoering van de doeleinden.
Wanneer je onze online dienst voor het eerst bezoekt, tonen wij een melding met uitleg over cookies. Hierbij zullen we vragen om je akkoord voor het gebruik van deze cookies. Het gaat om de volgende cookies:

Technische of functionele cookies: wij plaatsen functionele cookies om onze website goed te laten werken. Voor het plaatsen van deze cookies is wettelijk geen toestemming vereist. Het gaat om cookies die ervoor zorgen dat voorkeuren worden opgeslagen, informatie wordt onthouden wanneer je naar een andere subpagina gaat, inloggegevens worden opgeslagen, de website goed op je beeldscherm wordt weergegeven, onthouden wordt of je toestemming hebt gegeven voor het plaatsen van cookies, misbruik kan worden opgespoord en gegevens worden onthouden voor een eventuele bestelprocedure.
Analytische cookies: wij maken gebruik van analytische cookies van Google Analytics, zodat Google ons inzicht kan geven in hoe onze website gebruikt wordt. Met deze informatie proberen wij onze website continue te verbeteren. Wij verzamelen uitsluitend anonieme informatie via Google Analytics en laten Google de IP-adressen anonimiseren. Dat betekent dat we jou niet persoonlijk kunnen herleiden door middel van deze cookies. Wij hebben een verwerkersovereenkomst met Google gesloten. Daarin staan strikte afspraken wat zij mogen bijhouden. Wij staan Google niet toe de verkregen Analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Echter, Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Meer informatie over de gegevensverwerking door Google Analytics kunt u vinden in de Privacy Policy van Google en in de Privacy Policy van Google Analytics.
Deze cookies worden geplaatst uitsluitend met jouw toestemming. Tijdens jouw eerste bezoek aan onze website word je gevraagd de cookies te accepteren. Pas op na jou akkoord worden deze cookies geplaatst.

Cookies verwijderen

Cookies hebben een houdbaarheidsdatum. Wanneer een houdbaarheidsdatum van een cookie verstreken is wordt deze cookie automatisch verwijderd. Je kunt de cookies op elk moment handmatig uitschakelen of verwijderen. Raadpleeg hiervoor hulpdocumentatie van jouw browser. Bij de meeste browsers vind je deze optie onder de instellingen.

Beveiliging

Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen, nemen wij de volgende maatregelen:

Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord
Wij zorgen dat alleen noodzakelijke personen toegang hebben tot persoonsgegevens
De gegevens worden na ontvangst opgeslagen in een apart, afgeschermd systeem
Wij maken gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert

Wijzigingen in deze privacy- en cookieverklaring

Wanneer wij onze werkwijze met betrekking tot persoonsgegevens verwerking of cookiebeleid wijzigen moeten wij natuurlijk ook deze privacy- en cookieverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn. Wij zullen ons best doen wijzigingen ook apart aan te kondigen.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens
Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Neem contact op via info@thstools.nl

Je hebt de volgende rechten:

- uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen
- inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben
- het laten corrigeren van fouten
- het laten verwijderen van (verouderde) persoonsgegevens
- intrekken van toestemming
- bezwaar maken tegen een bepaald gebruik
Let op dat je altijd duidelijk aangeeft wie je bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen

Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens
THS Tools
Wismarweg 17
9723 HC Groningen
info@thstools.nl
050 549 4170

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief
Krijg 10 euro korting bij besteding van €175,-