Nu bereikbaar tot 17:30

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten

Zaagmachines (diamant)

Diamantzaagmachines zijn er in veel verschillende soorten, zoals je hieronder ziet. Neem een kijkje tussen ons uitgebereide assortiment of neem contact met ons op over de verschillende diamantzaagmachines. We staan graag klaar om u van alle relevante informatie en advies te voorzien betreffende diamantzaagmachines.

27 artikel(en)
27 artikel(en)

Gemakkelijk online een diamantzaagmachine bestellen  

Diamantzaagmachines 

Met behulp van deze machines is het zagen in beton, steen en natuursteen een fluitje van een cent geworden. Je hebt de verschillende types die voor bepaalde klussen geschikt zijn, het ruime assortiment van THS tools biedt (bijna) altijd de perfecte oplossing voor u! U kunt kiezen uit modellen die geschikt zijn voor drooggebruik en voor natgebruik. Zit er in het boven getoonde aanbod net niet wat u zoekt, neem dan even contact met ons op. We kunnen u bijna in alle gevallen goed verder helpen.

Diamantzaag

De diamantzagen kun enorm veel spanning en weerstand aan. Er zijn verschillende diamantzagen die bij verschillende werkmaterialen horen. Hier een kleine schets van de verschillende types, voor goed advies kun je het beste contact met ons opnemen.

  • Universeel(voor gebruik in veel verschillende materialen, zodat je niet de hele tijd tussen zaag hoeft te wisselen)
  • Baksteen(materialen die zanderig en zacht zijn)
  • Beton
  • Tegels
  • U kunt kiezen uit verschillende merken, waaronder Carat en Makita.