Morgen vanaf 7:30 uur bereikbaar

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten

Stofvrij werken

Stofvrijwerken

THS heeft al jaren ervaring met het oplossen van problemen met kwartsstof. Door de jaren heen hebben wij een assortiment aan stofzuigers, stofzuigunits, voorafscheiders en afzuighulpmiddelen samengesteld. Bij de ontwikkeling van onze eigen producten hebben wij samengewerkt met de eindgebruiker. Daarnaast zijn onze leveranciers op dit gebied ook steeds bezig met productontwikkeling en komen er zo steeds meer goede oplossingen op de markt.

Fijnstof (zoals kwarsstof) is schadelijk voor de gezondheid. Het is dan ook belangrijk om stofvrij te werken. Werknemers die dagelijks worden blootgesteld aan kwartsstof hebben een verhoogde kans op kanker en longziektes. De Inspectie SZW controleert op bouwlocaties op blootstelling aan kwartsstof door bouwvakkers. Uit onderzoek van TNO is gebleken dat bij 60 procent van de bedrijven in de bouw de grenswaarde van 0,075 mg/m3 per dag wordt overschreden.

De inspecteurs kijken vooral naar de toepassing van bronmaatregelen op de apparatuur, zoals afzuiging en verneveling op het handgereedschap. De boete voor het overschrijden van de grenswaarde kan oplopen tot een bedrag van € 18.000,-. Wij zijn graag bereid om ook u te helpen, door met u mee denken over oplossingen die voor u het beste zijn en deze vrijblijvend aan u demonstreren. Op onze website kunt allerlei producten vinden in de categorie stofvrijwerken. Voor meer informatie kunt u mailen naar info@thstools.nl of bellen op 050-5494170.

Wij hopen ook u verder te helpen naar een stofvrije toekomst!

Artikelen 1 tot 36 van 42 in totaal
  1. 1
  2. 2
Artikelen 1 tot 36 van 42 in totaal
  1. 1
  2. 2