Maandag vanaf 7:30 uur bereikbaar

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten

Komschijven

Deze komschijven van THS zijn door onze deskundigen bij elkaar gezocht. De diamantzaagbladen zijn geproduceerd in Duitsland en van erg goede kwaliteit. Deze komschijven hebben de beste prijs kwaliteit verhouding. Om de juiste keuze te maken kunt u onderaan de pagina een uitleg lezen over de verschillen tussen de komschijven!

Artikelen 1 tot 36 van 41 in totaal
  1. 1
  2. 2
Artikelen 1 tot 36 van 41 in totaal
  1. 1
  2. 2

Bij THS Tools bent u aan het juiste adres voor een komschijf van een hoge kwaliteit. Wij hebben een uitgebreid pakket aan komschijven voor veel verschillende toepassingen. 

Komschijven met dubbele rij segmenten

Komschijven worden meestal toegepast op een haakse slijper of op een speciale betonschuurmachine. De bekendste en de meest verkochte komschijf heeft een dubbele rij segmenten. Deze komschijf is goed toe te passen voor het schuren van beton, betonproducten en dekvloeren. Als u gelijkmatig een laag betonproduct wilt verwijderen dan kan dit het beste met een komschijf met dubbele rij. Wilt u meer product afnemen in één keer, dan kunt u beter voor de komschijf met enkele rij gaan. Het nadeel is wel dat het moeilijker is om gelijkmatig een laag te verwijderen.

Komschijf voor verwijderen van coatings lijmresten en verflagen

Naast deze ‘klassieke’ komschijf bieden wij komschijven voor het schuren van beton, graniet, kalkzandsteen en coatings, lijmresten en verflagen. Bij deze laatste soort komschijven is het belangrijk dat de segmenten voldoende uit elkaar staan zodat het afgeschuurde producten niet tussen de segmenten vast blijft zitten. Doordat het afgeschuurde product snel kan worden afgevoerd heeft het segment altijd contact met het af te nemen product zodat u een optimaal resultaat krijgt.

PCD komschijven

Naast de komschijven met segmenten waar diamant in zit verwerkt, leveren wij ook zogenaamde PCD schijven. Op deze schijven zit polykristallijne diamant. Deze komschijven zijn zeer geschikt voor het afnemen van epoxy en andere non-ferro materialen. De PCD schijf kan ook worden gebruikt voor het afnemen van verf en lijmresten. Dit doet deze schijf op een minder agressieve manier dan de eerder genoemde komschijven met een segment waar diamant in verwerkt is.

Via de zoekbalk links op de categoriepagina kunt u de juiste komschijf kiezen die u nodig heeft. Mocht u nog aanvullende vragen hebben dan kunt u altijd bellen op 050-549 41 70 of mailen.