Over THS Tools

Over THS Tools

Technisch Handelsbureau Steenbergen is opgericht in 1988 vanuit de garage in Zuidlaren. Na enkele jaren werd de garage te klein is het bedrijf verhuisd naar een grotere locatie in de stad Groningen. THS Tools is de webshop van THS Technisch handelsbureau Steenbergen, een gespecialiseerde onderneming waarbij goed advies en optimale dienstverlening centraal staat. THS bestaat al méér dan 30 jaar en is gespecialiseerd in diamant- en stofafzuigtechniek. In Groningen hebben wij een showroom en een eigen werkplaats waar we reparaties voor u kunnen uitvoeren. Onze visie en service zetten we door in onze webshop! We gaan voor kwaliteit en een goed contact met de klant. We staan altijd voor u klaar en willen graag samen met u op zoek naar de best passende oplossing.

                                                  

Levering en betaling

Wij leveren onze producten via PostNL, ook op zaterdag en daarnaast geven wij de mogelijkheid om uw bestelling af te halen. Betaling kan middels Ideal, CreditCard en BanContact / MisterCash. U kunt zelf de voor u meest geschikte methode kiezen. Lees hier meer over levering en betaling.

Garantie en reparatie

THS Tools is dealer van vrijwel alle aangeboden merken. Wij zijn een klantgericht bedrijf met een eigen werkplaats. Voor de producten die u bij ons koopt geldt uiteraard de volledige fabrieksgarantie. Indien u niet tevreden bent over het geleverde product dan kunt u deze binnen 30 dagen retourneren. 

Product zoeken

Als u op zoek bent naar een artikel kunt u boven in de zoekbalk allerlei zoektermen invullen, denk hierbij aan; artikelnummers, EAN code, merk, naam van het product.  Daarnaast is er nog de mogelijkheid om te zoeken naar uw product in de desbetreffende categorie. Hier kunt u producten filteren door gewenste eigenschappen van het product in te vullen.

Kopen via onze webshop

Heeft u een vraag over onze website, onze service, de bestelprocedure of over een product; wij zijn u graag van dienst. Contact opnemen met ons kan via e-mail of telefonisch op 050-5494170.