Pompen & dompelpompen

Op deze pagina vind u al onze (dompel)pompen. Het assortiment bestaat uit vuilwaterpompen, schoonwaterpompen en vlakzuigers in verschillende soorten en maten.

  • Vlakzuigerpomp: vlakzuigerpompen kunnen tot heel laag water afpompen, meestal is dit tot een niveau van ongeveer 3 mm. Dit komt doordat de inlaat van de pomp dichterbij de grond geplaatst is. De meeste vlakzuigerpompen zijn gemaakt om schoon tot licht vertroebeld water af te kunnen pompen.
  • Vuilwaterpomp: deze pompen worden veel gebruikt op bijvoorbeeld bouwplaatsen en zijn geschikt om water met vaste bestanddelen zoals zand en algen af te kunnen pompen. De meeste vuilwaterpompen kunnen vuildeeltjes van ongeveer 25 t/m 35 mm weg pompen.
  • Schoonwaterpomp: deze pompen zijn geschikt om schoon water af te pompen zoals bijvoorbeeld lekwater. Deze pompen zijn meestal goedkoper in aanschaf ten opzichte van vuilwater omdat deze minder slijtvaste onderdelen bevatten.

Bijna al onze pompen zijn verkrijgbaar in uitvoering met vlotter of te combineren met een automatische niveauschakelaar. Een dompelpomp met vlotter zorgt ervoor dat u er geen omkijken meer naar heeft. Enkel de pomp in de ruimte plaatsen en de vlotter schakelt de pomp vanzelf in of uit. De lichtere pompen in ons assortiment worden veel gebruikt als regenwaterpomp of het leegpompen van kelders. Op al onze elektrische pompen zit standaard een jaar fabrieksgarantie. 

Een van de meest verkochte vlakzuiger is de Puddle Buddy. Deze vindt u hier.

Mocht de pomp die u zoekt hier niet tussen staan of heeft u andere vragen? neem dan gerust contact met ons op op.

Gerelateerde categoriën:

Waterslangen, SlangenklemmenCompressoren, Watervoorziening, Watervernevelaars

Producten 1-27 van 35

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina