Reviews en keurmerken

Bij THS Tools hechten we er veel waarde aan om u als klant tevreden te maken en te houden met onze service en dienstverlening. Uiteraard horen wij dan ook graag van u hoe uw ervaring met onze webshop is geweest.

Webshop Keurmerk

THS Tools heeft het Webshop Keurmerk. Hierdoor bent u als consument beter beschermd. Er zijn in Nederland zo'n 6300 webwinkels aangesloten bij dit keurmerk. Door dit keurmerk weet u als consument dat de webwinkel waar u wilt bestellen aan een aantal eisen voldoet. Deze voorwaarden kunt u hier lezen.

Reviews

We kunnen uiteraard heel gemakkelijk zeggen dat wij goede service hebben en alles voor onze klant doen, maar dit kunnen alleen onze klanten bevestigen. Daarom vragen wij klanten om ons te beoordelen. Zo kan iedereen zien wat onze klanten van ons vinden. Na het plaatsen van een bestelling op thstools.nl ontvangt u automatisch een uitnodiging om ons te beoordelen. Deze worden altijd (anoniem) geplaatst, positief of negatief. 100% echt en eerlijk dus! U helpt ons en andere klanten enorm met het invullen van de review!
Bent u niet tevreden? Of heeft u problemen met uw product? Neem dan vooral eerst contact met ons op, zodat we u kunnen helpen. Wij doen uiteraard ons best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn!

Zo worden wij door onze klanten beoordeeld:

En daar zijn wij trots op!


Bekijk onze reviews op Trustpilot