Maandag vanaf 7:30 uur bereikbaar

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten

Doorslijpers

Een doorslijper kopen?

Doorslijpers zijn de machines voor zware werkzaamheden in harde materialen. Zoals het zagen in asfalt, steen of beton. Dit maakt dat doorslijpers zeer goed te gebruiken zijn voor het slijpen in trottoirbanden, rioolbuizen en/of het bijwerken van deur- en raamopeningen.

Hieronder vindt u het assortiment aan doorslijpmachines van THS tools. De Husqvarna doorslijpmachines zijn van topkwaliteit en beschikken over veel kracht en prestatie. Daarnaast zijn deze machines betrouwbaar, gebruiksvriendelijk en kunnen ze lang mee. 

Zoekt u advies op maat? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via 050 549 4170. 

24 artikel(en)
24 artikel(en)

Doorslijpmachines

De bovenstaande doorslijpers van THS tools zijn machines die diamant gebruiken. Diamant is van een sterke kwaliteit en maakt dat de machines zeer veel klussen aankunnen. Veel doorsplijpers zijn zowel geschikt om binnen als buiten te gebruiken. U kunt kiezen uit verschillende modellen. Veel modellen beschikken over geavanceerde technologie, waardoor de machine minder trilt en minder brandstof verbruikt. Weet u niet precies welke doorslijper bij uw situatie het meest geschikt is? Neem dan gerust contact met ons op. We voorzien u graag van advies over de verschillende doorslijpers die er op de markt zijn. 

THS tools bestaat al meer dan 25 jaar, in deze tijd hebben wij veel ervaring gekregen met verschillende klussen met bijvoorbeeld de doorslijpmachines. U kunt deze kennis gebruiken van ons, om precies die doorslijpmachine aan te schaffen die u nodig heeft.