Nu bereikbaar tot 17:30

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten

Puddle Buddy

De Puddle Buddy is ideaal voor het wegzuigen van het laatste restje water. Zo zorg je er voor dat de gehele ruimte volledig water vrij is. Hij is in staat om tot ongeveer 1 mm vlak te zuigen doordat hij heel gemakkelijk lucht kan verwerken dankzij de anti-airlock. Hij is ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld kelders, putten of bassins. Er zijn echter verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen voor automatisch of handmatig inschakelen Welke uitvoering voor uw doeleinden het meest geschikt is leest u hieronder.

We verkopen drie verschillende uitvoeringen:

Puddle Buddy (standaard uitvoering)

Dit is de standaard uitvoering van de Puddle Buddy. Dit model beschikt niet over automatisch in- of uitschakelen en dient dus handmatig aangezet te worden. 

Puddle Buddy Sensomaat

Deze Puddle Buddy is ideaal als u bijvoorbeeld een kelder of put hebt die soms kan vollopen. Hij detecteert namelijk al een laagje water van 3mm. Hij slaat automatisch aan zodra er water wordt gedecteerd. Zo komt u nooit voor onverwachte overstromingen te staan. Zodra het water is weggepompt stopt hij ook weer met pompen. Deze Puddle Buddy is daarom ook onze favoriet!

Puddle Buddy Agma Buisvlotter

Dit model slaat ook automatisch aan, maar doet dit niet met een sensor maar met een buisvlotter. Het nadeel hier van is dat hij pas aanslaat bij een waterhoogte van 20cm. Als u dus een laag water kunt laten staan, maar overstroming wilt overkomen is dit een geschikte pomp.

 

Wilt u meer informatie over de Puddle Buddy's? U kunt ons altijd een vraag stellen via het contactformulier of via 050-549 41 70.

3 artikel(en)
3 artikel(en)