Morgen vanaf 7:30 uur bereikbaar

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten
Husqvarna K3600 Mk II hydraulische ringzaag. incl. zaagblad R1245

Husqvarna K3600 Mk II hydraulische ringzaag. incl. zaagblad R1245

De Husqvarna K 3600 is een doorslijpmachine met prestaties en eigenschappen die hem volstrekt uniek maken. 

Levertijd: 1 tot 4 werkdagen

€ 4.700,85

Excl. BTW: € 3.885,00

Vraag een offerte aan voor deze Husqvarna K3600 Mk II hydraulische ringzaag. incl. zaagblad R1245. Laat uw email adres achter in het onderstaande formulier, en wij sturen u zo spoedig mogelijk een passende offerte.

€ 4.700,85

Excl. BTW: € 3.885,00

Waarom dit product bij THS Tools kopen?

Levertijd: 1 tot 4 werkdagen
Gratis verzending
Gratis retourrecht
Eigen technische werkplaats

Alternatieven

Beschrijving

Details

De Husqvarna K 3600 is een doorslijpmachine met prestaties en eigenschappen die hem volstrekt uniek maken. De excen-trische aandrijving van het blad zorgt voor een zaagdiepte van maar liefst 260 mm. Zijn unieke verhouding tussen vermogen en gewicht en zijn hydraulische aandrijving maken hem tot een uiterst efficiënte en wendbare handslijpmachine. Hij is bijzonder geschikt voor een breed scala aan toepassingen. inclusief het zagen van baksteen en gewapend beton. De combinatie van een grote zaagdiepte en een hoge capaciteit – en geen opsteltijd – maken de K 3600 tot een van de meest productieve gereedschappen in de branche.

Voordelen:

 • Hydraulische tandwielmotor
 • Excentrische aandrijfas
 • Instelbare voorste handgreep
 • Automatische starter voor de waterstroom
 • De unieke verhouding van de machine tussen vermogen en gewicht en zijn hydraulische aandrijving maken hem tot een uiterst efficiënte en zeer wendbare handslijpmachine. Zaagdiepte van 270 mm met een blad van 350 mm dankzij de unieke excentrische aandrijving. Stabiele drukrollen voor eenvoudig afstellen en wisselen van zaagblad. Ommanteld(e) aandrijving en rollensysteem. Dankzij de instelbare voorhandgreep en de praktische, geïntegreerde waterinstelling kunt u eenvoudiger en efficiënter werken. Grote, onderste spatbescherming en een geïntegreerde voetsteun. Laag gewicht en ergonomische vormgeving. Eenvoudige service en reiniging.

Slijpring

De slijpring op de K 3600 wordt vastgezet en ondersteund door vier rollagers aan de rand van het blad. Twee daarvan zijn leirollen, die in de sleuf aan de zijkant van de ring lopen en deze naar voren duwen tot in een aandrijfwiel. Dit verbetert de controle en verlengt de levensduur.

Zaagdiepte

Met de aandrijving aan de rand wordt de zaagdiepte niet beperkt door een bladspindel en u kunt veel dieper zagen dan met een traditionele doorslijpmachine met een blad dat in het midden aangedreven wordt. De zaagdiepte van 270 mm is voldoende om vanaf één kant door een normale wand te zagen. Uiteraard verdubbelt u met zagen vanaf twee kanten de zaagdiepte.

Lichte doorslijper met een hoog vermogen

Hydraulica is een uitstekende manier om een hoog vermogen over te dragen zonder dat de doorslijpmachine zelf zwaar wordt.

Goede werkomstandigheden

Werken met hydraulische doorslijpmachines betekent dat u gassen en hoge geluidsniveaus voorkomt en dus zijn deze ideaal voor zowel binnen- als buitenwerkzaamheden.

Toepassingen

 • Aanpassing van openingen
 • Blokken, trottoirbanden en tuinstenen
 • Gegoten beton
 • Diep zagen
 • Vloeren en wanden
 • Leidingsleuven
 • Buizen
Extra informatie

Extra informatie

Artikelnummer 968 42 41-01
Verwachte levertijd 1 tot 4 werkdagen
Gewicht (Kg) 8.3
Vermogen (W) 4300
Fabrikant Husqvarna
Geluidsniveau (db) 111
Max. trillingen 6
Diameter (mm) 350
Max. zaagdiepte (mm) 270
Maximale druk (Pa) 140
Hydraulic flow. max 40
Beoordelingen

Schrijf uw eigen review

U werkt aan een review voor: Husqvarna K3600 Mk II hydraulische ringzaag. incl. zaagblad R1245