Maandag vanaf 7:30 uur bereikbaar

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten

Zaagtafels

Een zaagtafel kopen doe je het voordeligst en slimst bij THS tools. De zaagtafels in ons assortiment staan hieronder, wij hebben een selectie gemaakt van de beste zaagtafels op de Nederlandse markt. Zoals u kunt zien hebben we verschillende zaagtafels die je kan aanschaffen via onze webshop. Weet u niet precies wat de beste keus voor u kan zijn, neem dan even vrijblijvend contact met ons voor bijpassend advies!

15 artikel(en)
15 artikel(en)

Zaagtafel kopen

Zaagtafels is een zaagmachine die vast staat en is ideaal voor het gebruiken voor grote precieze zaagopdrachten. De vele mogelijkheden van de zaagtafels die je hieronder ziet, zorgen ervoor dat je zeer precies te werk kan gaan voor allerlei opdrachten. De zaagtafels zijn zeer fijn om mee te werken en bieden ook de benodigde bescherming tijdens het werken ermee.

Wanneer u de zaagtafel koopt via THS tools bent u verzekerd van de gewenste service en een voordelige prijs. Bestellingen zoals zaagtafels worden gratis thuis geleverd, alle bestellingen bij ons boven de €50 euro worden gratis bij u thuis bezorgd.