Morgen vanaf 7:30 uur bereikbaar

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten

Sleuvenfrees

Een sleuvenfrees of ook wel sleuvenzaagmachine genoemd worden gebruikt op te frezen, om op deze manier sleuven in muren te kunnen maken. Zoekt u een machine om deze sleuven in uw muren te maken, dan bent u bij THS tools op het goede adres.

Hieronder ziet u meerdere sleuvenfrezen van verschillende prijzen en verschillende merken, weet u niet precies waar u op moet letten bij het kopen van een sleuvenfrees? Wij delen onze expertise graag met u en adviseren u over welke sleuvenzaag u het best kunt aanschaffen. Wij gaan u geen onnodige dure machines adviseren. Weet u precies wat u zoekt, dan kunt u heel gemakkelijk via onze webshop de juiste sleuvenfrees voor een voordelige prijs kopen.

25 artikel(en)
25 artikel(en)

De bovenstaande sleuvenfrezen van de verschillende merken zoals Hitachi, Spit, Flex, Mak en Rems zijn uitstekende machines. De verschillen van de machines zitten in de wattage, opties en wat je er allemaal bij krijgt wanneer je een product besteld. Wanneer u een sleuvenfrees veel gebruikt is het bijvoorbeeld slim om een model te kiezen met wat meer capiciteit(lees wattage).

Advies bij het aankopen van een sleuvenfrees

Gewoon even worden voorzien van persoonlijk advies? Neem gerust even contact met ons op!