Morgen vanaf 7:30 uur bereikbaar

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten

Bouwstofzuigers

Bouwstofzuigers zijn ideaal voor het efficient opruimen van de rommel die je maakt tijdens het werken. Een bouwstofzuiger is een geweldige machine die zowel grof materiaal, vloeistoffen, stof en houtsnippers zonder moeite opzuigt. Dit komt door de enorme zuigkracht en grote zuigmonden waar al onze bouwstofzuigers van voorzien zijn. Wilt u ervoor zorgen dat u uw werkplaats of ruimte waar u de klus heeft uitgevoerd netjes wilt achterlaten, dan is één van de onderstaande werkplaatsstofzuigers zeker iets voor u!

Gerelateerde categoriën:

Stofzuigerzakken, Stofzuigerfilters, pompen, dompelpompen, Stofvrij werken

Artikelen 1 tot 36 van 52 in totaal
  1. 1
  2. 2
Artikelen 1 tot 36 van 52 in totaal
  1. 1
  2. 2

Zuigkracht van de stofzuigers

Voor het kiezen van een juiste bouwstofzuiger moet je op een aantal dingen letten, zoals het vermogen. Het vermogen van de robuuste alleszuigers hieronder worden in Watt aangegeven. Het aantal Watt geeft de zuigkracht die stofzuiger heeft aan. Des ter hoger het vermogen is van de machine, des te meer zuigkracht de bouwstofzuiger heeft.  

Advies voor de juiste bouwstofzuiger

Zie hieronder de uitstekende robuuste bouwstofzuigers in ons assortiment, heeft u moeite met het maken van een keuze? Neem dan even contact met ons op via 050 549 4170 of via het contactformulier. Wij hebben jaren ervaring en delen graag onze expertise over bouwstofzuigers, zodat u de beste keuze maakt.