Nu bereikbaar tot 17:30

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten

Husqvarna K970

De K970 van Husqvarna is de beste keus, wanneer u bijvoorbeeld snel diepe zaagsneden moet aanbrengen. De K970 is daarnaast ook nog eens een lichte en sterke machine door een goede verhouding tussen gewicht en vermogen.

De Husqvarna K970 een doorslijper voor de diepe zaagsneden

De ideale machine voor erg zware werkzaamheden, in beton en steen, bij alle bouwwerkzaamheden. De machines hebben hebben een ontwerp waarbij rekening is gehouden met stofafdichting rondom de motor, hierdoor zijn het machines die erg betrouwbaar zijn en een lange levensduur hebben.

Robuuste en betrouwbare doorslijper

De geïntegreerde warmteafleider in combinatie met het cilinderontwerp en de geluidsdemper zorgen ervoor dat de K970 motordoorslijper weinig last heeft van uitwendige omstandigheden en verschillende brandstoffen.

De Husqvarna k970 heeft twee varianten, namelijk de K970 Ring voor het ringzagen en het standaardmodel wat te verkrijgen is in combinatie met een 300, 350 of 400mm blad.

Interesse in de Husqvarna K970?

De Husqvarna K970 en andere producten kun je via de webshop bestellen of je kan voor verder advies en hulp contact met ons opnemen. THStools is naast de webshop een gespecialiseerde onderneming waarbij advies en dienstverlening belangrijk zijn. Contact opnemen kan via dit contactformulier of bel ons op 050-5494170. We staan altijd voor u klaar en willen graag samen met u opzoek naar de best passende oplossing.


4 artikel(en)
4 artikel(en)