Maandag vanaf 7:30 uur bereikbaar

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten

Husqvarna K760

De Husqvarna K760 is een allround doorslijpmachine in het lichtgewicht segment. Dit apparaat is ontwikkeld met ergonomie en gebruiksvriendelijkheid in het achterhoofd. Het uitstekende vermogen, de gewichtsverhouding en uitzonderlijk lage vibraties zorgen ervoor dat u langer kunt werken zonder dat u last krijgt van vervelende trillingen.

Er zijn geen producten die voldoen aan uw selectie.

De Husqvarna K760 een doorslijper van formaat

De Husqvarna K760 doorslijpmachine kan gebruikt worden om dwars door betonnen muren en vloeren te slijpen. De Husqvarna K760 is een krachtige allround doorslijpmachine met eigenschappen die het een van de beste doorslijpmachines op de markt maakt. Uitgerust met de nieuwste generatie actieve luchtfilters, heeft de Husqvarna K760 een van de meest efficiënte centrifugale luchtzuiveringssystemen die er te vinden zijn op dit moment. Dit levert tot één jaar werking zonder dat het filter vervangen dient te worden. De K760 is uitgerust met een X-Torq motor die de uitstoot tot 75 procent verlaagt en het brandstofverbruik met 20 procent.

Krachtig, betrouwbaar en comfortabel

Andere belangrijke kenmerken zijn DuraStarter, een stofdichte starter die de betrouwbaarheid en de levensduur van de Husqvarna K760 verlengen. Een decompressie ventiel zorgt ervoor dat deze doorslijpmachine eenvoudig is te starten. De Husqvarna K760 is geschikt voor het zagen van kleinere gaten en het bijwerken van raam- en deuropeningen. Ook kunt u er buizen, asfalt en metaal mee snijden.