Nu bereikbaar tot 17:30

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten

Husqvarna K1260

De Husqvarna K1260, de meest krachtige doorslijper op de markt. De motordoorslijper heeft een vermogen van 5,8 kW, hiermee kunt u met gemak de zwaarste zaagklussen snel en gemakkelijk uitvoeren. De K1260 heeft een omkeerbare zaagarm waardoor u dicht bij wanden en vloeren kunt zagen.

De Husqvarna K1260, de krachtpatser onder de doorslijpers

Deze motordoorslijper van Husqvarna is erg geschikt om veilig door trottoirbanden, straatsteen en ook asfalt heen te zagen, daarnaast wordt de K1260 ook gebruikt voor het zagen van beton, metselwerk en metaal. Een ingebouwde automatische filtercompensatie zorgt voor een langdurig hoog vermogen en laag brandstofverbruik.

Een duurzaam en eenvoudig te gebruiken door doorslijper

De K1260 is uitgerust met een nieuw filtersysteem van Husqvarna die behoort tot de meest efficiente luchtfiltersystemen op de markt. De luchtfilter hoeft niet regelmatig gecontroleerd te worden, dit samen met een goed ontwikkelde motor zorgen voor weinig onderhoudskosten bij het gebruik van de machine.

De K1260 is in twee versies beschikbaar; de standaard versie met 350mm en 400mm zaagblad. In deze twee zelfde maten hebben we ook de raildoorslijpers die zijn uitgerust voor het werken aan spoorwegen, tramrails en metrosystemen.

Interesse in een van onze producten?

Je kunt alle doorslijpers en andere producten via de webshop direct bestellen of je kan voor verder advies en hulp contact met ons opnemen. THStools is namelijk niet alleen een webshop, we zijn een gespecialiseerde onderneming waarbij goed advies en optimale dienstverlening centraal staat. THS is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in diamant- en stofafzuigtechniek. Contact opnemen kan via dit contactformulier of bel ons op 050-5494170

Er zijn geen producten die voldoen aan uw selectie.