Maandag vanaf 7:30 uur bereikbaar

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten

Bovenfreesmachines

Bovenfrees kopen? Dan bent u hier op de juiste pagina, hieronder vindt u de bovenfrees machine die u bij ons online kunt bestellen. De bovenfrezen van Hitachi die je hieronder ziet zijn de perfecte bovenfreesmachines voor alle klussen. De robuuste machines zijn de toppers in hun klasse.

6 artikel(en)
6 artikel(en)

Bovenfrees gebruiken

Een bovenfrees gebruik je voor het bewerken van hout op een hele handige manier, met behulp van een bovenfrees kun je nette gleuven en strakke vormen maken in uw hout. Heeft u wat advies nodig om de juiste bovenfrees voor u te kopen, neem dan vrijblijvend contact met ons op. We delen graag onze expertise over onze bovenfrezen. Zodat u de juiste bovenfrees koopt voor uw klussen.

Een bovenfrees koop je via THS tools, voor een voordelige prijs en de goede service. Doordat wij zelf ook over een werkplaats beschikken, kunt u via ons de perfecte service verwachten. Wanneer u bestellings bedrag boven de €50.- bedraagt, dan zijn de verzendkosten gratis.

Veiligheid is zeer belangrijk, zorg dat u wanneer u werkt met een bovenfrees dat u uzelf beschermt doormiddel van een veiligheidsbril en oorkappen. Op deze manier zorgt u ervoor dat u geen splinters of vuil in uw ogen krijgt en gehoorbeschadiging voorkomt.