Hoeveel garantie heb ik op mijn product?

Bij alle artikelen die wij aanbieden geldt de wettelijke garantie van 1 jaar. Dit wil zeggen dat een artikel in een goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Verkeerd gebruik of (normale) slijtage valt niet onder deze garantie. 

Extra garantie

Naast de wettelijke garantie geldt voor bepaalde artikelen de fabrieksgarantie. Fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt gegeven door de importeur of fabrikant. 

 


 

Hikoki - 3 jaar garantie

Omdat wij officieel dealer zijn van Hikoki bieden wij een verlengde garantie aan. Voor HiKOKI machines, inclusief accu’s en acculaders, garanderen we fabrieksgarantie voor een periode van 3 jaar vanaf de aankoopdatum. Online registratie is niet meer vereist, maar wordt wel aangeraden. Registreer hier uw machine. Bewaar het aankoopbewijs met modelnaam en serienummer en wij zorgen voor de service. Naast officieel dealer zijn wij ook nog eens erkend reparatiecenter van Hikoki. Dit houdt in dat wij namens Hikoki reparaties uitvoeren voor alle Hitachi en Hikoki powertools!

Naast de gratis fabrieksgarantie van 3 jaar, biedt HiKOKI 2 jaar extra fabrieksgarantie voor motoronderdelen van AC power tools met Brushless motor (machines op netstroom met een koolborstelloze motor). Hiermee komt de totale garantieperiode van alle AC brushless machines op 5 jaar!

 

 


Spit Paslode - tot wel 3 jaar garantie

THS Tools is een van de weinige officiële Spit Paslode dealers. Hierdoor bieden wij op alle machines FOS garantie. FOS houdt in tot 3 jaar GEEN reparatie- en onderhoudskosten. Na deze periode gelden tot en met 5 jaar na aankoop vaste reparatiekosten per reparatie. 

Lees meer over FOS Garantie