Nu bereikbaar tot 17:30

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten

Dozenboren

Dozenboor nodig? Hieronder ziet u het assortiment van THS tools. De dozenboren zijn van zeer goede kwalitiet en met zorg voor u uitgezocht. Wilt u graag worden voorzien van het nodige advies? THS tools heeft met meer dan 25 jaar ervaring en antwoord op al uw vragen. Neem vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of via 050 549 4170.  

12 artikel(en)
12 artikel(en)

Dozenboor

Een dozenboor is ideaal om bijvoorbeeld gaten te maken in de muur om vervolgens een wandcontactdoos of een schakelaar te deponeren. Ook kunt een dozenboor gebruiken voor het boren in verschillende steensoorten of in ander materiaal. Het ligt bij het kiezen van de juiste dozenboor aan, waar u de dozenboor voor nodig heeft. De typen dozenboor die u hierboven kunt vinden zijn van een zeer goede kwaliteit.

THS tools biedt u een voordelige prijs voor u dozenboren, op deze manier betaald u niet teveel voor u dozenboor. Zowel zakelijke klanten als particulieren kunnen bij THS terecht. Maak nu zelf of met behulp van ons uw keuze en ga zo snel mogelijk nog aan de slag!