Nu bereikbaar tot 17:30

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten

Boormachines

Diamantboormachines, speciale boormachines voor het boren met diamant. Een diamantboormachine die u bij ons aanschaft is geschikt voor dagelijks, professioneel gebruik. Om u zo ruim mogelijke keuze te geven bieden wij de verschillende merken diamantboormachines aan met allen hun eigen specificaties en specialismen. Een diamantboormachine is samen met een geschikte diamantboor in staat om in veel verschillende materialen gaten te boren. Hier vindt u onze diamantboren.

Gewone boor-schroef machines kunt u hier vinden.

8 artikel(en)
8 artikel(en)

Gemakkelijk online diamantboormachine kopen

U kunt kiezen uit diverse diamantboormachines met elk een verschillende toepassing, vermogen, aansluiting en specificatie. Er zijn modellen die speciaal geschikt zijn voor steen, metselsteen of beton. De modellen beschikken over een verfijnde technologie. Ook zijn de machines van duurzaam materiaal. Diamantboormachines zijn mede vanwege het diamant geschikt om mee in zeer stevig materiaal te boren. 

Bij ons kunt u gemakkelijk online een diamantboormachine bestellen, zo kunt u kiezen uit bijvoorbeeld een Weka diamantboormachineDuss diamantboormachineRems diamantboormachine en een diamantboormachine van Husqvarna. Zo staat Weka bekend om haar erg hoge technische niveau en maximale rendement en zijn Rems diamantboormachines uitgerust met Speed-Regulation. Husqvarna heeft weer erg gebruiksvriendelijke statiefmachines, maar ook een paar hand boormachines.