Nu bereikbaar tot 17:30

       ! 

Telefoon: 050 549 4170

Webshop keurmerk
Beoordeling van onze klanten

Perstangen

Perstangen zijn superhandig voor het maken van persverbindingen. In de filter (aan de linker kant) kunt u de juiste maat en de koppeling kiezen waar u de perstang voor nodig heeft. 

REMS Perstang

De persbekken van REMS zijn van bijzonder gehard staal en daardoor van topkwaliteit. In de persbekken zitten ingewerkte uitsparingen voor de veilige geleiding van de verbindingsstukken voor persen zonder verschuiving. Hierdoor kunt u veilig persen. De REMS perstangen Mini gaan tot maten met een diameter van 35 mm bij metaalachtige materiaal en een diameter van 40 mm bij kunststof materiaal.

De REMS perstang MINI kan aangesloten worden op de REMS Mini-Press ACC en de REMS Mini-Press 22V ACC. De REMS perstangen bevatten ook grotere maten dan de Mini en kunnen worden aangesloten op alle radiaalpersmachines (behalve REMS Mini-press ACC, REMS Mini-Press 22V ACC) en geschikte radiaalpersmachines van andere fabrikaten.

Perstang kopen

Daarnaast zijn de perstangen systeem specifiek en komen ze overeen met de perscontouren van de desbetreffende fitting. Zo heeft REMS verschillende systemen, zoals Uponor en Henco. Ook is het heel belangrijk om de perstangen voor gas niet voor een andere koppeling te gebruiken.

De REMS perstangen Mini met perscontouren V en M hebben telkens een specifieke markering in het perscontour ingewerkt, welke na de persvoortgang een blijvende indruk direct op de geperste fitting achterlaten. Dit maakt het voor u als gebruiker mogelijk ook na de persvoortgang nog een controle uit te voeren of de geschikte perstang voor het maken van de persverbinding is gebruikt. Met deze controle voldoet REMS aan de eisen van de Europese norm EN 1775:2007 bij de installatie van persfittingssystemen voor gas.

Heeft u vragen over welke keuze u het beste kunt maken? Neem dan gerust contact met ons op. 

Gerelateerde categoriën:
16 artikel(en)
16 artikel(en)